skip to Main Content
Tjänster

Kontant uttag

Med rådande priser och förutsättningar inom korthanteringen så har uttagsautomat blivit ett mycket attraktivt medel som komplement i verksamheten. Mest av ekonomiska anledningar men även praktiska.

Vad får du?

  • Uttagsautomat
  • Installation
  • Service (Ord.Arbetstid)
  • Sänkta kortkostnader
  • Behålla dricksen
  • Samma hastighet i försäljningen som tidigare

Fördelar

Nu är det möjligt att skaffa en egen uttagsautomat i era lokaler! Öka omsättningen och attrahera nya kunder. Ladda själv automaten med egna pengar från dagskassan och dessutom får ni ersättning för varje uttag! Med Autocash uttagsmaskin i lokalen minskar ni kostnaderna för kontanthantering, minskar kostnaderna för kortavgifter och dessutom tjänar ni pengar.

Förutom ökad kundservice kan Autocash uttagsautomater innebära fler kunder och ökad försäljning. De flesta affärsidkare med uttagsautomater i sin närhet vittnar om nöjdare kunder och ökad försäljning, då automaten driver kunder till området. En uttagsautomat i butiken kan alltså vara ett utmärkt sätt att både öka omsättningen och attrahera nya kunder. Det ger fördelar så som mindre behov värdebolagstjänster och därmed mindre miljöpåverkande transporter. Andra fördelar med uttagsautomat som du laddar själv är att du som företagare får dina kontanter insatta på ditt bankkonto och därmed bra likviditet i verksamheten. Dessutom är det ett mycket effektivt sätt hantera kontanter.

Bättre att lägga pengarna i en uttagsautomat än att ha dom på ett företagskonto med 0 % i ränta.

Dom som idag provkört med EMV-terminaler i bar har kunnat komma fram till en minskad försäljning på ca 30% under högtrycktimmarna. Detta främst för att korthanteringen med EMV tar 6-7 gånger längre i tid att hantera. Att öka kontanthanteringen i baren är ett sätt att få tillbaka omsättningen.

Sedan tillkommer besparingen avseende kortavgifter och transaktionsavgifter som kortföretagen och bankerna tar ut. En bar eller nattklubb som i en mycket stor mängd transaktioner under 100 kr gör snabbt en besparing i kostnader.

En annan fråga som kommit upp är givetvis dricksbiten som visar sig sjunka markant med EMV då folket inte knappar in det på terminalen.

Så ser ATM ut

En modern och säker uttagsautomat

Autocash ATM tillhör den allra senaste generationen uttagsautomater. För att försäkra oss om marknadens bästa tillförlitlighet och högsta säkerhet samarbetar vi med de främsta företagen inom varje område. Vår tekniska samarbetspartner och leverantör av automater är det marknadsledande företaget Wincor Nixdorf. Wincor Nixdorf levererar även uttagsautomater till de flesta svenska banker sedan en lång tid tillbaka.

• Sänk dina kortkostnader
• Sänk dina värdehanteringskostnader
• Effektivare kassaflöde
• Kickback per uttag
• Mer försäljning

Back To Top